Restaurant Cal Ventura

'El restaurant del hotel'

Bureau_Veritas_1828_logo

El nostre xef ``David`` es una persona que te com a principal motivació donar el millor de si mateix, sent la seva millo recompensa la satisfacció dels seus hostes. Podriem definir la seva cuina com un ``mar i muntanya`` de mercat amb tocs assiatics i oberta a d'altres cultures. És l'encarregat junt amb el seu equip d'assegurar tota la nostra producció, aperitius, entrants, carns, peixos, plat de totat la vida, creacions modernes, postres casolans i una menció especial pels nostres gelats artesanals.

La nostra carta

Un aparador del nostre saber fer i sobre tot una oportunitat perquè us oferim un moment de descobriment i plaer.

Menú temporada

Seguim de prop les quatre estacions, molt marcades al nostre país d’alta muntanya. Cada canvi s’acompanya d’un nou menú fet amb productes de temporada, creativitat i saber fer , per ajudar-vos a descobrir nous sabors o alguns d’oblidats.

Nadal a Andorra

Gaudeix del tradicional sopar o dinar de Nadal, del dinar de Sant Esteve o de la millor festa de Cap d’any a Andorra. Comença el 2024 amb un bon dinar amb tota la família. A l’Hotel Coma, els infants no paguen el dinar de Reis. També tenim menjar per emportar.

Aquestes Festes de Nadal viu-les sense complicacions i sense feina.

Es temps de calçotades!

L’auténtica calçotada a Andorra. Els nostres menús de calçotada son per a tots. Reserva taula del 21 de gener fins al 19 de març. Taca’t i gaudeix amb la nostra salsa de romesco tradicional.

L'esmorzar

El nostre esmorzar consisteix en un bufet molt complert, suc de taronja natural, embotits artesans del país, pa de pagès, fruita natural, pastisseria i brioxeria, truitades i ous de diferents maneres, i per si fa falta una petita carta amb esmorzars de forquilla…

BBQ

Cada estiu amb el bon temps , els caps de setmana organitzem barbacoes als nostres jardins, es una forma original de reunir la família i passar bons moments. Algunes vegades hi ha musica en viu o altra animació.
A petició o de forma espontània també preparem i servim paelles , arrossos de muntanya o calçotades als nostres jardins.

Per emportar

Els nostres plats per emportar-te a casa.

Tens ganes de celebrar alguna cosa en família a casa, no tens ganes de
cuinar, et falta un plat per arrodonir la festa, et fa falta un pastis, et fa falta un vi, un cava o un xampany………..

Andorra a Taula

Cada any participem en aquestes festes gastronòmiques d’Andorra. Es el moment perfecte per demostrar l’autenticitat de la cuina d’aquí i la creativitat dels nostres cuiners per sorprendre les vostres papil·les gustatives.

La Mostra gastronòmica

Des de fa 30 anys Ordino celebra aquesta diada on restauradors de tot el Principat proposen els seus millors menjars en un recinte on olors, sabors i presentacions lluiten per agradar a un públic que ve a gaudir d’aquest festival i que no deixa de ser un aparador de la nostra cuina.

CONTACTA

Reserva la teva taula

Horari

De dilluns a diumenge

de 13.00 a 15.00 h

de 20.00 a 22.00 h

Els nostres plats

CUINA DE PROXIMITAT

COCKTAILS

NO-SMOKING