Esdeveniments

Per les celebracions excepcionals que destaquen a la vostra vida, veniu al nostre hotel amb tota confiança. Són molts anys que el propietari, gerent en particular i el seu equip cuiden els detalls i l'organització per fer que aquest dia sigui un èxit i pugueu gaudir d'amics i família sense estar pendents de com aniran les coses.

Banquet de Noces, aniversari de noces, bateigs, 1a comunió, festes i àpats d'aniversari per petits i grans, còctels a peu dret, lunch, brunch, serveis de càtering, seminaris o formacions, dinars de treball, sopars d'empresa, àpats campestres tipus barbacoes, arrossades, calçotades, etc. Disposem de totes les instal·lacions i saber fer per respondre a les vostres necessitats.

Banquets de noces

Per una celebració petita podem proposar fer un menú degustació davant de la xemeneia del saló de la llar de foc o al nostre jardí rebent els invitats amb xampany i un bon pernil ibèric Per una gran celebració, podem proposar fer un extens aperitiu al jardí amb racons on cuinem davant dels invitats al mateix temps que toca un violinista o una orquestra de jazz i després passar a la carpa o al saló de l'hotel on servirem el menú i es farà el ball o altres animacions.

Aniversaris

Per petits o grans, de noces o d'empresa....., tots són bons moments per celebrar i compartir. Si és per nens un berenar amb font de xocolata, petits entrepans, crepes, cava sense alcohol per brindar, un bufet de sucreries, uns inflables al jardí o unes partides al nostre minigolf, mentre que els pares i amics poden menjar unes torradetes i prendre una copa de xampany o vi o cervesa mentre esperen el pastís per a tots. Si és per a grans un còctel a peu dret al nostre saló o al jardí, decorat amb espelmes, amb una bona música de fons, amb racons de vins i menjar, o bé qualsevol de les nostres propostes de menús que s'adeqüin.

Comunions i bateigs

Els nens aquí seran els protagonistes, tindran la seva taula adornada amb globus i xuxes i la temàtica que vulguin tocar, triarem un menú especial per ells, posarem a disposició un cangur per ajudar-los a menjar i acompanyar-los durant la festa i si es vol podran contractar animacions tipus mags, pallasses, jocs de taula, disc mòbils, inflables, el nostre minigolf, etc. Per als més grans un menú tot pica-pica o combinant tapes i plats individuals o una degustació o un aperitiu al jardí i després un menú al saló podrien ser un bon exemple.

Meetings Hotel Coma Andorra

Empreses

Pel que fa els seminaris d'empresa i conferències, disposem de sales de totes mides a proximitat del nostre hotel i del saló de la llar de foc dins del mateix hotel. Esmorzars de forquilla o petits bufets, 'coffee breaks', dinars de treball, àpats de gala, sopars a base de fondues, barbacoes, arrossades, còctels a peu dret, meus per descobrir la cuina del país o de temporada. També podem proposar activitats esportives o d'aventura o de relaxació perquè l'estança a nostra casa i al país deixi un bon record i ocupi el temps disponible.

Càterings

Podem desplaçar-nos a la vostra casa o empresa i portar tot el necessari per realitzar el banquet allí, menjar, personal i material per al servei, mobiliari, decoracions, etc. També podem subministrar només el menjar preparat en plates en forma de torradetes, canapès o mini rebosteria per realitzar un còctel a peu dret o una recepció més informal. Podem fer un arròs de muntanya a l'aire lliure, una calçotada, botifarrada, etc.

Restaurant Cal Ventura Hotel Coma Ordino Andorra

Els nostres espais i detalls

 • Amb una cuina moderna amb gran respecte per la tradició, que sap adaptar-se i proposar el millor per cada esdeveniment i pressupost, amb llibertat per triar plats i tapes, sense estar limitats menús tancats.
 • Amb jardins on podrem fer la cerimònia o que mentre fem l’aperitiu o l’àpat podem contemplar l’autenticitat del poble d’Ordino i les muntanyes que ens envolten.
 • Amb instal·lacions i espais perquè els més petits puguin jugar i córrer, on podrem muntar atraccions exteriors o fer animacions de tota mena per als petits, mentre els més grans gaudeixen d’amics, família i de la festa amb tota tranquil·litat.
 • Amb espais de totes mides per celebracions grans i petites.
 • Amb preus especials per amics i família que s’allotgin a l’hotel per al dia de la celebració.
 • Amb la nostra Suite a disposició dels nuvis per aquest dia.
 • Amb propostes per reunir-se amb els invitats i menjar o prendre alguna
  cosa el dia abans o l’endemà de la celebració.
 • Amb degustació del menú de noces per tenir ben clar que menjarem, quin gust tindrà i com vindrà presentat ‘Plats i pastissos o plats llaminers’.
 • Amb decoracions i temàtiques personalitzades segons els gustos del client que fan que cada banquet sigui diferent i que els amfitrions sorprenguin els invitats amb les seves idees i detalls diferents.