Eventos Hotel Coma Ordino Andorra Demani el seu pressupost Demani el seu pressupost Eventos Hotel Coma Ordino Andorra Demani el seu pressupost Demani el seu pressupost Esdeveniments a Andorra Demani el seu pressupost Demani el seu pressupost Eventos Hotel Coma Ordino Andorra Demani el seu pressupost Demani el seu pressupost Banquetes Hotel Coma Ordino Andorra Demani el seu pressupost Demani el seu pressupost

Esdeveniments

Per les celebracions excepcionals que destaquen a la vostra vida, veniu al nostre hotel amb tota confiança. Són molts anys que el propietari, gerent en particular i el seu equip cuiden els detalls i l'organització per fer que aquest dia sigui un èxit i pugueu gaudir d'amics i família sense estar pendents de com aniran les coses.

Banquet de Noces, aniversari de noces, bateigs, 1a comunió, festes i àpats d'aniversari per petits i grans, còctels a peu dret, lunch, brunch, serveis de càtering, seminaris o formacions, dinars de treball, sopars d'empresa, àpats campestres tipus barbacoes, arrossades, calçotades, etc. Disposem de totes les instal·lacions i saber fer per respondre a les vostres necessitats.

Banquets de noces

Per una celebració petita podem proposar fer un menú degustació davant de la xemeneia del saló de la llar de foc o al nostre jardí rebent els invitats amb xampany i un bon pernil ibèric Per una gran celebració, podem proposar fer un extens aperitiu al jardí amb racons on cuinem davant dels invitats al mateix temps que toca un violinista o una orquestra de jazz i després passar a la carpa o al saló de l'hotel on servirem el menú i es farà el ball o altres animacions.

Bodas Hotel Coma Ordino Andorra Banquetes Hotel Coma Ordino Andorra

Celebración Hotel Coma Andorra Banquetes Hotel Coma Ordino Andorra

Aniversaris

Per petits o grans, de noces o d'empresa....., tots són bons moments per celebrar i compartir. Si és per nens un berenar amb font de xocolata, petits entrepans, crepes, cava sense alcohol per brindar, un bufet de sucreries, uns inflables al jardí o unes partides al nostre minigolf, mentre que els pares i amics poden menjar unes torradetes i prendre una copa de xampany o vi o cervesa mentre esperen el pastís per a tots. Si és per a grans un còctel a peu dret al nostre saló o al jardí, decorat amb espelmes, amb una bona música de fons, amb racons de vins i menjar, o bé qualsevol de les nostres propostes de menús que s'adeqüin.

Comunions i bateigs

Els nens aquí seran els protagonistes, tindran la seva taula adornada amb globus i xuxes i la temàtica que vulguin tocar, triarem un menú especial per ells, posarem a disposició un cangur per ajudar-los a menjar i acompanyar-los durant la festa i si es vol podran contractar animacions tipus mags, pallasses, jocs de taula, disc mòbils, inflables, el nostre minigolf, etc. Per als més grans un menú tot pica-pica o combinant tapes i plats individuals o una degustació o un aperitiu al jardí i després un menú al saló podrien ser un bon exemple.

Restaurant Cal Ventura Hotel Coma Ordino Andorra Restaurant Cal Ventura Hotel Coma Ordino Andorra
Meetings Hotel Coma Andorra

Empreses

Pel que fa els seminaris d'empresa i conferències, disposem de sales de totes mides a proximitat del nostre hotel i del saló de la llar de foc dins del mateix hotel. Esmorzars de forquilla o petits bufets, 'coffee breaks', dinars de treball, àpats de gala, sopars a base de fondues, barbacoes, arrossades, còctels a peu dret, meus per descobrir la cuina del país o de temporada. També podem proposar activitats esportives o d'aventura o de relaxació perquè l'estança a nostra casa i al país deixi un bon record i ocupi el temps disponible.

Càterings

Podem desplaçar-nos a la vostra casa o empresa i portar tot el necessari per realitzar el banquet allí, menjar, personal i material per al servei, mobiliari, decoracions, etc. També podem subministrar només el menjar preparat en plates en forma de torradetes, canapès o mini rebosteria per realitzar un còctel a peu dret o una recepció més informal. Podem fer un arròs de muntanya a l'aire lliure, una calçotada, botifarrada, etc.

Restaurant Cal Ventura Hotel Coma Ordino Andorra

Els nostres espais i detalls

 • Amb una cuina moderna amb gran respecte per la tradició, que sap adaptar-se i proposar el millor per cada esdeveniment i pressupost, amb llibertat per triar plats i tapes, sense estar limitats menús tancats.
 • Amb jardins on podrem fer la cerimònia o que mentre fem l’aperitiu o l’àpat podem contemplar l’autenticitat del poble d’Ordino i les muntanyes que ens envolten.
 • Amb instal·lacions i espais perquè els més petits puguin jugar i córrer, on podrem muntar atraccions exteriors o fer animacions de tota mena per als petits, mentre els més grans gaudeixen d’amics, família i de la festa amb tota tranquil·litat.
 • Amb espais de totes mides per celebracions grans i petites.
 • Amb preus especials per amics i família que s’allotgin a l’hotel per al dia de la celebració.
 • Amb la nostra Suite a disposició dels nuvis per aquest dia.
 • Amb propostes per reunir-se amb els invitats i menjar o prendre alguna
  cosa el dia abans o l’endemà de la celebració.
 • Amb degustació del menú de noces per tenir ben clar que menjarem, quin gust tindrà i com vindrà presentat ‘Plats i pastissos o plats llaminers’.
 • Amb decoracions i temàtiques personalitzades segons els gustos del client que fan que cada banquet sigui diferent i que els amfitrions sorprenguin els invitats amb les seves idees i detalls diferents.