• Nom comercial : HOTEL COMA
• Nº de registre de comerç : 903688 X
• Objecte social : HOTELS I MOTELS AMB RESTAURANT

 

Política de privacitat

 

Per a donar compliment amb el que s’estableix en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació, s’indiquen les dades de la informació general d’aquest lloc web:

 

OBJECTE

 

Aquestes condicions generals (d’ara endavant, les «Condicions Generals») regulen l’ús de tots els serveis d’aquest lloc web (d’ara endavant «el Portal») que GRUP COMA SL ,  posa a la disposició dels usuaris d’Internet. Per la mera utilització del Portal, els usuaris expressen l’acceptació i sense reserves d’aquestes, les quals podran ser modificades per GRUP COMA SL.  en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d’instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació als continguts o serveis concrets, que contemplen amb el que es preveu en aquestes Condicions Generals com a no s’oposin.

 

 

 

INFORMACIÓ A L’USUARI

 

GRUP COMA SL, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

S’informa l’interessat de manera expressa, precisa i inequívoca per aquest mitjà sobre la base de l’article 13 del Reglament (UE) 2016/679, les següents dades:

 

 

 

Informació BASICA sobre Protecció de Dades

Responsable: GRUP COMA SL
Finalitat: Gestionar les reserves dels clients.
Legitimació: Consentiment de l’Interessat i registre de clients.
Destinataris: No cedirem les seves dades personals a tercers, tret que estiguem obligat per una llei o que Vostè l’hagi comunicat prèviament a GRUP COMA SL.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

 

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

 

Identitat: GRUP COMA SL
CIF: L-703477-X
Adreça postal:  HOTEL COMA,   CAMP DE LA TENADA,   AD300 ORDINO
Telèfon : +376 736100
Correu electrònic:  hotelcoma@hotelcoma.com

 

Amb que finalitat tractem les seves dades?

 

Clients Web:

 

Quan realitza una reserva mitjançant la nostra pàgina Web, les dades que ens faciliti seran utilitzats per a tramitar, enviar i facturar els serveis contractats. Per a poder realitzar la reserva en línia, cada client proporciona de manera voluntària i sota la seva responsabilitat les seves dades de caràcter personal (nom, cognoms, adreça, telèfon, dades de facturació i forma de pagament) que hauran de ser veraços i exactes.

 

Newsletter / Comunicacions comercials:

 

En els casos en els quals ens atorgui el seu consentiment segons el que es preveu en l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, utilitzarem les seves dades identificatives i de contacte per a enviar-li informació sobre les novetats de la pàgina Web, notícies d’interès sobre el sector, així com promocions i ofertes dels nostres productes i serveis.

La vigència de les promocions que li enviem pot estar subjecta a la disponibilitat dels productes i a especificacions més concretes sobre aquestes. Davant qualsevol dubte, l’informarem sobre les condicions de les promocions a través del nostre Departament d’Atenció al Client.

 

Formulari de contacte:

 

Les dades personals que ens envia a través de formularis de contacte es tractaran únicament per a atendre la seva consulta. La informació recaptada es limita a dades identificatives i de contacte, així com dades relacionades amb la naturalesa de la petició que ens dirigeixi.

Quant a la informació automàtica de navegació que recaptem, li recomanem llegir la nostra Política de cookies.

 

Xarxes Socials:

 

A través de la nostra pàgina Web pot accedir a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram d’accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l’usuari pot registrés i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la nostra Web i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Twitter, Instagram. « GRUP COMA SL.» no és titular de les xarxes socials.

En GRUP COMA SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i/o serveis d’interès, també elaborarem un “perfil comercial” sobre la base de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil.

 

Per quant temps conservarem les seves dades?

 

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total d’aquests.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

 

Consentiment de l’interessat:

 

Sol·licitem el consentiment de l’interessat, amb l’objectiu de realitzar les reserves del nostre hotel i oferir respostes a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte o correu electrònic (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).

L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.

 

Interès legítim:

 

Per interès legítim de GRUP COMA SL, és per a atendre millor les seves expectatives i millorar la qualitat de serveis que ofereix la plataforma, així com realitzar estadístiques, enquestes o estudis de mercat que puguin resultar d’interès.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

 

GRUP COMA SL s’encarregarà de remetre, a través d’un canal segur de comunicació, les sol·licituds, reserves i oferir-li un servei adequat, per a gestionar la relació que mantenim amb tu com a client, per a aquesta finalitat GRUP COMA SL facilita la relació d’empreses que tracten les seves dades per compte GRUP COMA SL com a part de la prestació de serveis que li hem contractat.

A més, l’informem que, per a la mateixa finalitat, les següents societats que presten serveis a GRUP COMA SL podrien accedir a les seves dades personals que a continuació es detallen:

WITBOOKING: Empresa que gestiona el nostre motor de reserves d’habitacions, per a garantir els serveis contractats per vostè. S’aconsella llegir la seva política de privacitat: https://www.witbooking.com/policy. La política de privacitat del motor de reserva és accessible a través de popup en: https://reserves.hotelcoma.com/.

També podem cedir les seves dades personals per alguna obligació legal.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

 

Accés

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en GRUP COMA SL  estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

 

Rectificació

Les persones interessades tenen dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

 

Supressió

Les persones interessades podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals i ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

 

Oposició

Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats de serveis que ens sol·licitin del seu interès. GRUP COMA SL deixarà de tractar les dades, excepte motius legítims imperiosos o per a exercir o defensar possibles reclamacions.

 

Limitació del Tractament

En determinades circumstàncies previstes en l’article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els següents casos.

Mentre es comprova la impugnació de l’exactitud de les seves dades.
Quan el tractament és il·lícit. Però s’oposa a exercir el dret a la supressió de les seves dades.
Quan en GRUP COMA SL.  no necessita tractar les seves dades, però vostè els necessita per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
Quan vostè s’oposi al tractament de dades per al compliment d’una missió en interès públic o per a la satisfacció d’un interès legítim. Mentre es verifica si els motius legítims per al tractament prevalen sobre els de vostè.

 

Portabilitat

En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format Electrònic estructurat d’ús comú i lectura mecànica i transmetre’ls a un altre responsable.

 

Canales d’Atenció

Podrà exercir els seus drets a: hotelcoma@hotelcoma.com
Adreça postal: Carrer del Camp de la Tanada, AD300 Ordino. Andorra
Telèfon: +376 736 100

 

Com pot exercir els drets?

 

Si vostè considera que en GRUP COMA SL no hem tractat les seves dades d’acord amb la normativa, pot contactar amb el nostre delegat de protecció de dades en la següent adreça de correu electrònic:

Per a exercitar els seus drets, s’haurà d’acompanyar a la seva sol·licitud, el seu DNI o document equivalent que acrediti la seva identitat.

L’exercici d’aquests drets és gratuït.

 

Quines vies de reclamació hi ha?

 

Els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i la manera de posar-se en contacte amb ella és mitjançant la pàgina Web. http://www.agpd.es.

 

Política de cancel·lació i devolució

 

Les reserves realitzades a través d’aquesta pàgina quedaran garantides mitjançant la targeta de crèdit facilitada per l’Usuari en el formulari (només s’accepten les targetes MASTERCARD i VISA). Les dades de la targeta de crèdit seran validades per la passarel·la REDSYS – TPV Virtual. La no presentació al check-in o cancel·lació fora del termini degudament anunciat en les condicions de reserva suposa un càrrec automàtic a la targeta de crèdit de l’import corresponent a una nit, així com la cancel·lació de la reserva; a excepció dels supòsits en què el client hagi contractat una “Oferta no reemborsable”, i en aquest cas la no presentació al check-in o cancel·lació fora de termini suposa la pèrdua total de l’import de l’estada. En cas de cobrament en la targeta i posterior cancel·lació de l’Usuari dins de les política de cancel·lació de la reserva, l’import total cobrat serà retornat a l’Usuari.

 

Jurisdicció

 

En cas de reclamació entre totes dues parts, es tractarà en els tribunals del Principat d’Andorra.