Activitats

Esquí

Andorra es coneguda per la seva varietat en pistes d’ski tant d’alta montanya com a ski de fons, rodejat d’un paisatge idílic. L’estació més propera és GrandValira, espai ideal per esquiar i practicar snowboard. L’estació més gran dels Pirineus.

Senderisme

A l'estiu és un punt ideal d'inici de rutes de senderisme, per a fer rutes en família, o posar-te a prova. Amb diferents estanys d'origen glacial, Andorra és un dels indrets més especials on gaudir d'un paisatge incomparable entre valls i altes muntanyes.

Ciclisme

Mountain bike o bicicleta de carretera sigui la que sigui la teva, tot ho trobaràs a prop d'Ordino. Ports mítics o pendents extremes. N'has sentit a parlar de la ruta del coll d'Ordino?

Museus

Museus per a tots els gustos amb exposicions permanents i temporals. Des de microminiatures de Nicolai Siadristy fins a Grans obres al museu Carmen Thyssen.

Naturlandia

Parc d'aventures amb atraccions divertides per a totes les edats, en un entorn privilegiat i possibilitat de contemplar els grans animals autòctons dels Pirineus.

Caldea

Relaxació absoluta a les aigües termals de Caldea, un indret molt especial, on podràs des de veure les estrelles o sentir caure la neu. Allà podràs gaudir també d'un massatge relaxant o descontracturant.

Telefèric Creu Sants

A l'estiu, pots gaudir d'un passeig en telefèric per accedir a l'alta muntanya, per arribar al territori francés, allà descendre fins als llacs de 'Tristaigna'. Atenció! Pel descents es un camí de 'cabres' i 'isards' per continuar sent locals.

Auditori Nacional

L'Auditori Nacional d'Andorra és un edifici que data aproximadament de l'any 1930 i que va ser restaurat per acollir l'auditori del Principat d'Andorra. Està situat a la població d'Ordino, molt a prop de la Casa Museu d'Areny-Plandolit, a la qual havia pertangut.

Centre Esportiu d'Ordino

Si ets un apassionat de l'esport, no deixis d'aconseguir el teu objectiu. Disposem de servei de gimnàs a pocs metres de l'Hotel Coma. Amb zona d'aigües, zona relaxant, classes dirigides, Sala fitness. Tot el que necessitis per continuar en forma.

Més activitats

El Mercat de la Vall

FESTES I TRADICIONS

Activitats a la vall del Madriu-Perafita-Claror - Estiu

ESDEVENIMENTS CULTURALS

Rutes gastronòmiques a la Massana

GASTRONOMIA