Activitats

Esquí

Andorra es coneguda per la seva varietat en pistes d’ski tant d’alta montanya com a ski de fons, rodejat d’un paisatge idílic. L’estació més propera és GrandValira, espai ideal per esquiar i practicar snowboard. L’estació més gran dels Pirineus.

Senderisme

A l'estiu és un punt ideal d'inici de rutes de senderisme, per a fer rutes en família, o posar-te a prova. Amb diferents estanys d'origen glacial, Andorra és un dels indrets més especials on gaudir d'un paisatge incomparable entre valls i altes muntanyes.

Ciclisme

Mountain bike o bicicleta de carretera sigui la que sigui la teva, tot ho trobaràs a prop d'Ordino. Ports mítics o pendents extremes. N'has sentit a parlar de la ruta del coll d'Ordino?

Museus

Museus per a tots els gustos amb exposicions permanents i temporals. Des de microminiatures de Nicolai Siadristy fins a Grans obres al museu Carmen Thyssen.

Naturlandia

Parc d'aventures amb atraccions divertides per a totes les edats, en un entorn privilegiat i possibilitat de contemplar els grans animals autòctons dels Pirineus.

Caldea

Relaxació absoluta a les aigües termals de Caldea, un indret molt especial, on podràs des de veure les estrelles o sentir caure la neu. Allà podràs gaudir també d'un massatge relaxant o descontracturant.

Telefèric Creu Sants

A l'estiu, pots gaudir d'un passeig en telefèric per accedir a l'alta muntanya, per arribar al territori francés, allà descendre fins als llacs de 'Tristaigna'. Atenció! Pel descents es un camí de 'cabres' i 'isards' per continuar sent locals.

Auditori Nacional

L'Auditori Nacional d'Andorra és un edifici que data aproximadament de l'any 1930 i que va ser restaurat per acollir l'auditori del Principat d'Andorra. Està situat a la població d'Ordino, molt a prop de la Casa Museu d'Areny-Plandolit, a la qual havia pertangut.

Centre Esportiu d'Ordino

Si ets un apassionat de l'esport, no deixis de banda la teva rutina. Els client de l'hotel, poden accedir al Centre Esportiu d'Ordino (a pocs metres) a preus reduïts. Amb zona d'aigües i relax, sala fitness i piscina coberta. Pregunta a recepció.

Més activitats

El Mercat de la Vall

FESTES I TRADICIONS

Activitats a la vall del Madriu-Perafita-Claror - Estiu

ESDEVENIMENTS CULTURALS

Rutes gastronòmiques a la Massana

GASTRONOMIA