Espais per celebracions

 

A l’entrar dins l’Hotel Coma, pots sentir el caràcter, el caliu de cada racó, i l’ambient d’hotel de muntanya. T’hi esperen un total de cinc espais per celebracions  tant per a reunions i actes d’empresa, com per a esdeveniments. L’àrea conjunta de tots ells supera els 900 m2. Agradables sales amb llum natural, on portar a terme seminaris, formacions, conferències, rodes de premsa, reunions, presentacions de producte, sopars de gala, i molt més…

Sala Llar de Foc

El magnetisme del caliu de la llar de foc, els sostres de fusta i les espectaculars vistes a les muntanyes generen una atmosfera única i vibrant. Ideal per convertir un esdeveniment exclusiu i sofisticat en una experiència única

Espais per esdeveniments- Hotel Coma (Ordino - Andorra)
Espais per esdeveniments- Hotel Coma (Ordino - Andorra)
Bar de muntanya Hotel Coma

Bar Coma

L’espai més emblemàtic de l’Hotel Coma, amb una acollidora barra de fusta. Perfecte per a un aperitiu i punt de trobada amb un ambient molt càlid i acollidor. També és un espai molt versàtil que pot acollir tot tipus d’activitats com espectacles infantils, cates, tallers i concerts de petit format.

Espais per esdeveniments- Hotel Coma (Ordino - Andorra)

Menjador Cal Ventura

Un ampli espai que, a la vegada, es pot dividir en dos espais més petits. Ideal per portar-hi a terme qualsevol tipus d’àpat. El nostre menjador està completament envidriat i permet gaudir de increïbles vistes a les muntanyes i sobre el pintoresc poble d’Ordino.

Espais per esdeveniments- Hotel Coma (Ordino - Andorra)
Espais per esdeveniments- Hotel Coma (Ordino - Andorra)
celebracions-oavelló-entre-muntanyes-hotel-coma

Pavelló entre Muntanyes

Una amplia estructura coberta, el pavelló entre muntanyes, ofereix infinites possibilitats i versatilitat per a crear espais únics, especials i personals. Aquesta zona està dotada de les instal·lacions necessàries pel servei de banquets de gran format.

Espais per esdeveniments- Hotel Coma (Ordino - Andorra)

Espais exteriors per a celebracions

Al descobrir l’Hotel Coma, et sents abraçat per les muntanyes i les visites infinites de la seva situació privilegiada. T'endinses en més de 2000m2 d'espectaculars jardins, a més de les instal.lacions esportives. A l’entrar dins l'hotel, pots sentir el caràcter i el caliu de cada racó i el seu ambient d'hotel de muntanya. Espais interiors amb molt caràcter, l'àrea conjunta dels quals supera els 750 m2. perfectes per a les teves trobades familiars. Tot plegat un entorn perfecte per acollir qualsevol tipus d’esdeveniments.

Les Terrasses

Les dues grans i assolellades terrasses de la façana son un espai exclusiu i privilegiat, únic a tot el principat. On celebrar aperitius, coffee-breaks i còctels durant tot l’any, o inoblidables sopars a la fresca quan arriba el bon temps (juny i juliol).

Espais per esdeveniments- Hotel Coma (Ordino - Andorra)
Terrasas-restarurant-hotel-Coma-Ordino-569x365
banquet

Jardins Frontals

L’ampli jardí frontal és perfecte per gaudir d’un àpat informal a peu dret ja sigui un aperitiu, un còctel, un brunch, un lunch, etc. També és ideal per a reunions disteses, o com a punt de trobada per a l’inici d’una intensa jornada de “Team Building” i activitats. Sempre amb fantàstiques vistes panoràmiques a les muntanyes.

Instal.lacions Esportives

La piscina, el mini golf, la pista de tennis, i la pista poliesportiva conformen una gran zona, dins el recinte de l’hotel, que també poden  acollir tot tipus d’esdeveniments i festes. També estan a la vostra disposició per a les activitats complementàries a la celebració (team buildings, cerimònia, activitats infantils, concentracions de vehicles, mercats i aplecs, etc.)

mini-golf hotel coma