Agafa la maleta, i després t’ho explico!

Hi ha oportunitats que no es poden deixar escapar, com el nostre pack ORDINO & MÚSICA.
Desconnexió, natura i bona música. Vine dues nits, i les entrades te les regalem nosaltres!

Què més es pot demanar?

Concerts que no et pots perdre...

des de 132€ per persona

Quim Salvat puja a l’escenari de l’Auditori Nacional, acompanyat de tota la banda. El tret de sortida a la promoció del seu últim treball. Una nit amb sorpreses, amb col·laboracions d’altres artistes, on es podrà escoltar música rock, pop, alguna balada i també un petit passeig per algunes de les cançons del seu primer i segon treball.

des de 120€ per persona

Una oportunitat única per gaudir d’un concert exquisit i avantguardista. Peya, una de les creadores més originals i úniques de l'escena musical actual, es presentarà sola davant del piano jugant amb les tecles i combinant passatges instrumentals d’un pianisme magnètic amb sintetitzadors i bases electròniques que generen aquesta atmosfera única de la pianista en què cada petit detall és tan intens com imprescindible.

des de 120€ ÚLTIMES ENTRADES (SOTA DEMANDA)

Dausà ens ha mostrat la seva gran vàlua com a compositor i la gran capacitat d’emocionar-nos, i això només ell sap com fer-ho. Jo Mai Mai. Gira 10 anys és una mirada amb nostàlgia a aquests primers deu anys de trajectòria, però també és una mirada optimista i positiva i que convida a cantar tots els seus grans èxits. Des de la imprescindible Jo mai mai fins a la compromesa Una altra manera de viure, passant per les festives La gran eufòria, Tot anirà bé i Ho tenim tot, o la recent Queda’t així.

Espectacles familiars

des de 102€ per persona (2 adults+2infants)

Un espectacle multidisciplinari en què teatre, música i pintura comparteixen escenari per explicar que a les arts escèniques hi ha molts artistes que hi treballen. En Marc Parrot ens explicarà aquests oficis i els orígens d’aquest espectacle a través de les seves cançons, interactuant amb el públic i atorgant a cadascun un paper. Eva Armisén il·lustrarà en directe, amb el seu traç vital i optimista. Una oportunitat única per veure com es crea un espectacle des de dins, perquè tots tenim un paper. I quan diem tots, tu també!

Cicle ``Poesia i Cia``

des de 120€ per persona

Inspirada en la poesia d’autores andorranes, Soc un còdol recorre diferents universos artístics fusionats que ens expliquen com “la paraula sense sentit” erosiona la persona fins a depositar-la als marges d'un riu que no atura el seu cabal. Un espectacle de creació que combina la dansa i la música al voltant del text.

des de 132€ per persona

Poetes és un recull de deu poemes de poetes dels Països Catalans i d’arreu que han tocat la sensibilitat de l’artista per musicar-los i acabar convertint-los en cançons. Arnau Orobitg recitarà poemes i crearà una obra plàstica en directe. I les projeccions de Dani Garcia ens ajudaran a submergir-nos en l’univers de Poetes, una experiència de les possibilitats que ofereix la creació multidisciplinària al voltant del text i la paraula.

Què inclou la nostra experiència ORDINO & MUSIC?

Com reservar, a la nostra web, aquesta experiència ``ORDINO & MUSIC``?

1) Introdueix les dates del concert que vols venir (mínim 2 nits).

2) Busca i selecciona l'oferta ``Ordino & Music`` d'entre les opcions de pernoctació que apareixen.

D'aquesta manera tindràs les teves entrades apunt, al arribar a l'hotel.