Espais per a celebracions

A l’entrar dins l'hotel, pots sentir el caràcter i el caliu de cada racó i el seu ambient d'hotel de muntanya. Un total de cinc espais interiors per a reunions i esdeveniments l'àrea conjunta dels quals supera els 900 m2. Descobriu els nostres agradables sales i espais on portar a terme seminaris, formacions, conferències, rodes de premsa, reunions, presentacions de producte, sopars de gala, etc.

Sala Llar de Foc

El magnetisme del caliu de la llar de foc, els sostres de fusta i les espectaculars vistes a les muntanyes generen una atmosfera única i vibrant. Ideal per convertir un esdeveniment exclusiu i sofisticat en una experiència única

BANQUET SALON LLAR (1)
bar-hote-coma

Bar Coma

L'espai més emblemàtic de l'Hotel Coma, amb una acollidora barra de fusta. Perfecte per a un aperitiu i punt de trobada amb un ambient molt càlid i acollidor. També és un espai molt versàtil que pot acollir tot tipus d'activitats com espectacles infantils, cates, tallers i concerts de petit format.

Menjador Cal Ventura

Un ampli espai que, a la vegada, es pot dividir en dos espais més petits. Ideal per portar-hi a terme qualsevol tipus d'àpat. El nostre menjador està completament envidriat i permet gaudir de increïbles vistes a les muntanyes i sobre el pintoresc poble d'Ordino.

menjador-cal-ventura

Pavelló entre Muntanyes

Una amplia estructura coberta, el pavelló entre muntanyes, ofereix infinites possibilitats i versatilitat per a crear espais únics, especials i personals. Aquesta zona està dotada de les instal·lacions necessàries pel servei de banquets de gran format.

Exteriors per a celebracions

Al descobrir l’Hotel Coma, et sents abraçat per les muntanyes i les visites infinites de la seva situació privilegiada. T'endinses en més de 2000m2 d'espectaculars jardins, a més de les instal.lacions esportives. A l’entrar dins l'hotel, pots sentir el caràcter i el caliu de cada racó i el seu ambient d'hotel de muntanya. Espais interiors amb molt caràcter, l'àrea conjunta dels quals supera els 750 m2. perfectes per a les teves trobades familiars. Tot plegat un entorn perfecte per acollir qualsevol tipus d’esdeveniments.

Les Terrasses

Les dues grans i assolellades terrasses de la façana son un espai exclusiu i privilegiat, únic a tot el principat. On celebrar aperitius, coffee-breaks i còctels durant tot l'any, o inoblidables sopars a la fresca quan arriba el bon temps (juny i juliol).

terrassa restaurnt cal ventura - ordino - hotel coma
banquet

Jardins Frontals

La piscina, el mini golf, la pista de tennis i la pista poliesportiva conformen una gran zona, dins el recinte de l'hotel es poden reconvertir i ajustar per acollir tot tipus de festes, o restar a la vostra disposició per a que els petits puguin arrodonir la festa amb activitats esportives (piscina, mini-golf, tennis, pista poli-esportiva), o altres propostes opcionals com inflables, espectacles infantils, tallers, rutes a cavall, etc.

Instal.lacions Esportives

Tot pensat perquè, aquest dia, els petits siguin els protagonistes! Un menú infantil i la taula decorada al seu gust, on hi trobaran llaminadures i altres sorpreses. Un servei de cangur perquè pugueu gaudir de l’àpat i la festa. A la vostra disposició una àmplia llista d’activitats i espectacles infantils mags, pallasses, jocs de taula, disc mòbils, inflables, el nostre minigolf, etc, a escollir. ¿Tens alguna altra idea? Explica’ns-la i t’ajudem a fer-la realitat.

mini-golf hotel coma