Hotel COMA, Ordino - Reserves online o trucant al +376 736100   
ONLINE RESERVATION 10% sobre reserves anticipades de 60 dies o més
Tel. +376 736 100

Aquest estiu millorem la seva estada i els seus ànims oferint un seguit de serveis i activitats per tal de gaudir tant de repos com d'activitats. Només reservant dos nits o més ja pot beneficiar de :

 

Cirque du Soleil - DIVA

Hem reservat plaçes per als nostres clients per la nova representació del Cirque du Soleil aquest estiu. Evidentment les places estan limitades. L'hotel ha reservat per als seus clients entrades per cada una de les 22 representacions. Si vol viure la experiencia Cirque du Soleil, recomanem reservar el més abans possible!

 

 

 

Activitats a l'hotel

Accès a les activitats a l’hotel pels clients durant la seva estada (tenis, piscina, mini-golf, ping-pong, petanca, etc...)

 

 

 

Bicicleta elèctrica: Lloguer 1 hora ofert

Us donem accès al servei de lloguer de bicicletes elèctriques, i us oferim la primera hora de lloguer. Subjecte a disponibilitat i previ demanda.

 

Oferta 7x6

Oferta per estada de 7 dies en règim de MP o PC. Reservi 7 nits i pagui 6. La nit gratuita sera la mateixa que la tarifa més baixa de la setmana. - Validesa: Tot l’any - Promoció: a la pàgina web i per telèfon.

 

 

Oferta 5x4

Oferta per estada de 5 dies amb arribada el diumenge en règim de MP o PC. - Validesa: Tot l’any, excepte en tarifa alta i mitja - Promoció: a la pàgina web i per telèfon

 

 

 

Aquest estiu - tindrá un xec de 10%

Al final de la seva estada, tindrá un xec regal a profitar a la seva propera estada a l'hivern (vàlid fins el 30 d'Abril, 2019, oferta no acumulable)

 

 

Bici: Circuits i parking

Garatge tancat per bicis amb instal•lacions de neteja i manteniment. Exemples de circuits i passeigos de bicis BTT, o de bicis de carretera, disponibles a la recepció. Estem a 2 minuts del celebre circuit Maxi-Avalanche de Vallnord, Hotel Coma está afiliat a bikefriendly.es

 

Guia Alta Muntanya:

Li oferim accès a excursions amb guia de muntanya. Gratuit, sota petició i subjecte a disponibilitat.

 

Picnic

Picnic diari disponible per a sortides o excursionistes, sota demanda el dia abans per només 3€ de més per persona.

 

Centre Esportiu d'Ordino

Una entrada al Centre Esportiu i de Relaxació d’Ordino o una entrada a un dels museus del poble (a excepció dels diumenges i altres dies de tancament del centre).

 

Motos

Hotel Coma es troba al centre d'Andorra, i Andorra es troba al centre dels Pireneus, el paradís de la moto.

 

Tenim parking tancat gratuit disponible, places limitades.

 

Nou Servei Parking cotxes Elèctrics

Tenim plaçes per a cotxes elèctrics amb accès a punts de càrrega.

 

Condicions de la Oferta
Tarifa a preu normal sense altres descomptes. Si la seva reserva respon a les condicions de la oferta, totes les prestacions li seran proposades. Li demanarem d'especificar quines activitats el podrien interesar en el moment de fer la seva reserva.
Estada mínima de 2 nits en mitja-pensió
Oferta valida per al període anant del 01/05/2018 al 30/09/2018

Grup Coma
Hotel Restaurant
Brasseria
CafÚ / Terrassa